Sari la conținut

CURSURI PRIVATE

Ca orice meserie, arta pensatului profesional se deprinde cel mai bine atunci cand intreaga atentie a formatorului este indreptata inspre un singur cursant. Cursul privat iBrows School, iti ofera asadar ocazia de a invata si de a fi asistata practic, de catre insusi Darius Stanese, maestrul care a schimbat traseul carierelor a sute de persoane, valorificandu-le si punandu-le in valoare talentul, si transmitandu-le cunostintele dobandite de-a lungul a peste 15 ani de activitate.

In functie de nivelul tau de pregatire si de experienta de lucru pe care o ai, poti opta pentru un curs privat de o zi, concentrat pe practica asistata pe modele (8 ore), sau pentru un curs privat de doua zile (16 ore), care include si modulul MASTERCLASS. In cazul in care au trecut mai mult de 6 luni de la momentul participarii la MASTERCLASS, iti recomandam sa alegi cursul privat de doua zile, deoarece pentru a putea pune in practica partea teoretica, este necesar ca aceasta din urma sa fie cat mai recent asimilata.

De asemenea, iti oferim si varianta de curs semi-privat, pe care il poti urma alaturi de inca o persoana.

CURS PRIVAT 2 ZILE:

  • Ziua 1: MASTERCLASS – 8 ore de teorie si de predare intensa a tehnicilor de pensat clasic cu penseta, a modalitatilor corecte de lucru, a metodelor de reconstructie si de regenerare a sprancenelor naturale, si a manierei de pensat masculin.
  • Ziua 2: Practica asistata pe modele – 8 ore
  • Locatie: iBrows Studio – Bulevardul Aviatorilor nr.51-53, Bucuresti
  • Pret: 1500 euro

CURS SEMI-PRIVAT 2 ZILE (doua persoane):

  • 8 ore de practica asistata de modele sub atenta supraveghere a lui Darius Stanese
  • Locatie: iBrows Studio – Bulevardul Aviatorilor nr.51-53, Bucuresti
  • Pret: 1000 euro

Cum platesc: Plata taxei poate fi efectuata atat online, prin transfer bancar sau depunere directa a sumei in contul nostru, la ghiseul oricarei sucursale Banca Transilvania, cat si in regim de rate (ultima rata trebuie sa fie achitata cu minim 30 de zile inainte de inceperea cursului).