Sari la conținut

Salut! Bine ai venit pe pagina iBrows !

Mă numesc Darius Stănese și sunt fondatorul conceptului iBrows, iar în următoarele rânduri iți voi prezenta filozofia din spatele acestui concept.

iBrows este un concept de studio, dedicat în exclusivitate pensatului profesional. Iar când spun pensat profesional, mă refer la pensatul clasic, cu penseta.

iBrows Studio nu a fost gândit ca un business, ci este un concept născut din pasiune.
Încă de la începutul carierei mele am fost extrem de încântat de transformarea pe care o realizăm într-o ședință de pensat.

La fel sunt și acum, după 17 ani de experiență. Și cred că asta înseamnă să faci ceva din pasiune, să nu iți pierzi niciodată încântarea!

Mai cred și că e important să facem ceea ce știm cel mai bine să facem, iar eu am ales să mă specializez exclusiv pe metoda clasică de pensat și mai ales pe regenerarea și reconstrucția sprâncenelor.

Te invit în secțiunea iBrowsReGeneration să-ți povestesc despre serviciul meu concept, de regenerare, reconstrucție și reformare a sprâncenelor.

Așadar la iBrows Studio îți ofer UN SINGUR serviciu, unul de 5 stele, conform rating-ului oferit de clientele noastre pe Google.

Mereu am susținut că sprâncenele ar trebui să-ți fie frumoase dimineața când te trezești, nu seara când le machiezi.

Această este ideea care conduce fiecare ședință de pensat la iBrows.

E important să știi că nu folosim șabloane, nu epilăm sprâncenele cu ceară, nu facem tatuaj de sprâncene și nu le vopsim cu henna. Le vopsim dacă este cazul, cu vopsea clasică pentru sprâncene.

Ideal ar fi să ai sprâncenele nepensate minim 2-3 saptămâni. Nu e nevoie de mai mult, pentru a putea începe o nouă formă sau pentru a o îmbunătați pe cea veche.

Te aștept cu drag să descoperim împreună noua formă a sprâncenelor tale!

Fă o programare

La iBrows am rămas și vom rămâne dedicați pensatului clasic cu penseta. De ce pensatul clasic?

1.

Există foarte multe cliente care își doresc sprâncene frumoase, naturale, fară make up, tatuaj, henna sau alte artificii. La noi găsesc acest serviciu neschimbat și la fel de bun ca întotdeauna.

2.

Efectul unui pensat bine făcut, cu penseta, durează până la 4 săptămâni. Deoarece lucrăm în cele mai mici detalii, având grijă să smulgem toate firele din rădăcină, fără să le rupem. De exemplu, la epilatul sprâncenelor cu ceară, firele sunt smulse invers de sensul creșterii, astfel multe fire se rup, iar rădăcina se mișcă în timp, trăgând de ea cu ceară și rupând firul. Astfel sprâncenele vor crește în câteva zile și tot mai dezordonate de la o ședință la alta. Acest lucru este confirmat de zeci de cliente care au apelat la “pensatul” cu ceară, iar apoi au optat pentru pensatul nostru clasic.

3.

Cu penseta ai cea mai bună precizie posibilă, pentru a crea exact liniile și forma dorită.

4.

Nu folosim șabloane și credem că doar cu penseta poți crea sprâncene unice, așa cum este fiecare fizionomie.

5.

Cu penseta smulgem toate firicelele și tot puful, ceea ce stimulează circulația în zona sprâncenelor și totodată creșterea acestora. Așadar, sprâncenele cresc mai bogate și mai ordonate în timp.

Cum am facut sa devina un mit
“Sprancenele Mele Nu Mai Cresc”?

In cei aproape 15 ani de experienta am studiat in detaliu mii de cazuri de sprancene cu probleme de crestere, deoarece la mine ajung mai ales acele cliente cu sprancene problematice, carora nu le “dau de cap” colegele/ii de breasla. De sute de ori am auzit aceeasi fraza spusa de clientele sosite la prima sedinta: “Esti ultima incercare si speranta. Daca nici tu nu reusesti sa le faci frumoase, nu mai merg nicaieri!” Si mereu m-am intrebar: “Dar de ce sunt eu ultima incercare si nu prima? :)) 

Si cred ca am gasit raspunsul la intrebare: ca sa ma pot specializa cu adevarat pe regenerarea, reconstructia si reformarea sprancenelor “pierdute”. Asadar, fie ca le-ai pensat excesiv mai multi ani sau le-ai tatuat si nu mai cresc deloc, iti promit ca iti readuc la viata sprancenele tale naturale. Acelea pe care le aveai in liceu. 

Evident ca acest lucru se poate intampla numai cu implicarea ta constiincioasa in proces.

E important sa ai in vedere ca procesul de regenerare este unul de durata. Ce a fost stricat in ani de zile, nu poate renaste intr-o saptamana si de aceea, te rog sa apelezi la acest serviciu, doar daca iti doresti cu adevarat sa ai din nou sprancene. 

Iti pot spune din experienta ca procesul dureaza intre 6 luni si 2 ani. Da, stiu ca pare descurajator, insa te invit sa privesti din perspectiva urmatoarelor intrebari:

De cati ani ai sprancenele in starea actuala?
2-3-5-10-20?
La ce varsta iti doresti sa ajungi?
75-80-90-100 ani?
Cred ca deja ai prins ideea... Ti se mai pare mult sa ai rabdare 6-24 luni, pentru a avea sprancene frumoase tot restul vietii?

Daca nu, haide sa iti spun cum funtioneaza:

Pasul 1

Lasi sprancenele sa creasca 2-3 saptamani FARA SA ATINGI NICIUN FIR! Citez din mii de cliente:-“Nici cele de jos care n-au treaba cu forma?”-NU! Nici acelea!-“Nici cele dintre sprancene?”-“Nope! Nici! “

Pasul 2

Vii la prima sedinta de pensat sa facem o evaluare, poze la sprancene (before) si sa incepem noua forma.

Pasul 3

Cumperi iBrowsElixir impreuna cu DermaRoller-ul iBrowsElixir.

Pasul 4

Folosesti de 2x/zi elixirul ASA CUM ITI RECOMAND in video-ul pe care il gasesti in sectiunea iBrows Shop si in instructiunile de utilizare.

Pasul 5

Revii la pensat la intervalul pe care il stabilim la prima sedinta.

Pasul 6

NU TE ATINGI DE NICIUN FIR INTRE SEDINTELE DE PENSAT SI FOLOSESTI ELIXIRUL DE 2x/zi asa cum... vezi punctele 1 si 4.

Pasul 7

VEZI PUNCTUL 4!

Pasul 8

De 2x/zi! Punctul 4!

Pasul 9

Te uiti la pozele before/after de mai jos ca sa te motiveze si revii la punctul 4!

Pasul 10

Nu uita de punctul 1!

Daca respecti toti pasii de mai sus, iti garantez ca vei avea din nou sprancene naturale, bogate si frumoase! iBrowsElixir - de doua ori pe zi !

O ședință de pensat la iBrows durează între 30 și 40 min.

250 RON
Darius Stanese

Telefon: 021 222 98 89

Adresa: Bulevardul Aviatorilor 51-53, Bucuresti

* Prețul include și vopsitul sprâncenelor, dacă este necesar.

iBrows WORK