Sari la conținut

iBrows For Men

Un studio care ofera acelasi standard de excelenta cu care brandul iBrows si-a obisnuit deja clientela, si care ofera domnilor un serviciu de pensat premium, adaptat particularitatilor, preferintelor si nevoilor individuale.

Dupa mai bine de 15 ani de activitate, Darius Stanese, fondatorul conceputului iBrows si deschizator de drumuri in arealul pensatului profesional clasic cu ajutorul pensetei, inaugureaza in premiera un studio in care barbatii au parte de cel mai bun serviciu de pensat, si mai mult decat atat, de o experienta unica, care debuteaza cu maniera prietenoasa de intampinare si se incheie cu recomandarile si sfaturile de ingrijire primite dupa sedinta de pensat.

Pana la lansarea iBrows For Men, in Romania nu exista un serviciu de pensat clasic cu penseta conceput special pentru barbati si care sa respecte normele masculinitatii. Daca isi doreau sa isi penseze sprancenele la un salon, domnii erau nevoiti sa se programeze la o cosmeticiana, eventual cu o recomandare venita din partea sotiei sau a unei prietene. Asadar, un serviciu intermediat, la care aveau acces cumva indirect si care in mod cert nu li se potrivea intrutotul. iBrows For Men raspunde insa acestei lacune existente in zona serviciilor de pensat profesional, si mai mult decat atat, cererilor din ce in ce mai numeroase ale barbatilor care pun pret pe detaliile care le alcatuiesc imaginea.

iBrows For Men inseamna pe de o parte atentie la fizionomie, la modul in care aceasta poate fi evidentiata printr-o serie de corectii la nivelul sprancenelor (de exemplu: fire din spranceana care se revarsa peste pleoapa, unibrows sau spranceana unica, sprancene excesiv de stufoase care depasesc cu mult linia lor naturala etc), si la amanuntele de finete care raspund in cel mai inalt grad preocuparii pentru o imagine ingrijita si rafinata.

Secretul unui pensat masculin impecabil este ca sprancenele sa arate ingrijit, NU sa fie evident faptul ca au fost pensate. De aceea, intotdeauna la iBrows For Men recomandam pensatul sprancenelor pe drept, urmand indeaproape forma lor naturala si realizand cu grija si atentie corectiile necesare. Cu toate acestea, suntem deschisi la sugestiile clientilor si tinem cont de dorintele acestora, asadar in anumite situatii si la cererea expresa a domnilor, putem realiza si o arcuire discreta a sprancenelor sau o forma mai stilizata/definita a acestora. Stim foarte bine cat de important este pentru un barbat sa isi poata contura exact imaginea pe care si-o doreste, iar pentru noi nimic nu este imposibil. De la iBrows For Men domnii pleaca cu sprancenele pe care si le-au dorit intotdeauna.

 

iBrows For Men este deschis in cadrul barbershop-urilor Octavian Sarbu Concept, situate in zona Casei Poporului, respectiv Bvd. Libertatii nr. 1. Alege locatia preferata, ziua si intervalul orar, iar noi vom reveni cu o confirmare a programarii in cel mai scurt timp posibil.

Fă o programare

iBrows Before & After