Sari la conținut

MASTERCLASS

Masterclass-ul iBrows School înseamnă o investiție importantă în educație pentru orice pasionat sau profesionist în arealul pensatului clasic cu pensetă. Indiferent că ești începătoare și că te afli în etapă tatonarii domeniului, pentru a vedea dacă îți place cu adevărat, sau că îți desfășori deja de ani buni activitatea într-un salon de beauty și simți nevoia să te perfecționezi, Masterclass-ul iBrows School îți oferă un know-how pe care nu îl găsești nicăieri în România și care realmente face diferența în calitatea serviciului pe care îl oferi clientelor/clienților și în formarea ta că profesionist. Mai mult decât atât, în cadrul Masterclass-ului nostru îți dezvolți și antrenezi viziunea estetică, o abilitate care necesită aportul unui mentor, a unui om care realmente iubește ceea ce face și care îți insuflă și ție dragostea pentru pensatul clasic cu pensetă. În acest fel conștientizezi ce înseamnă meseria de eyebrows designer și îți dai seama dacă această este cu adevărat pentru ține.

O ZI CARE ÎȚi POATE SCHIMBA VIITORUL!

Programa MASTERCLASS:

10:00 – 12:30 – Introducere în artă pensatului clasic cu pensetă: tehnicile corecte de pensat și de tundere a sprâncenelor, măsurători și repere, de la formă ideală, la sprâncene unice, personalizate pe fiecare fizionomie unică”, instrumente și truse de lucru, exerciții de desen și de dezvoltare a viziunii, sesiune de întrebări și răspunsuri.

12:30 – 13:00 – Pauză

13:00 – 15:30 – [NOU] Regenerare, reconstrucție și reformare a sprâncenelor care nu mai cresc – iBrows Regeneration: ce înseamnă regenerarea sprâncenelor, cum trebuiesc abordate cazurile extreme (sprâncene tatuate sau sprâncene foarte subțiri, pensate excesiv ani la rând), cum poate fi stimulată creșterea sprâncenelor prin pensatul clasic și care sunt produsele pentru acasă, recomandate în cură de regenerare a sprâncenelor naturale. + [NOU] Secretele pensatului masculin: tehnici și metode de lucru, aspecte referitoare la estetică și viziune.

15:30 – 16:00 – Pauză

16:00 – 18:00 – Demonstrații practice pe modele, însoțite de explicații detaliate pentru fiecare caz în parte. Sesiunea de demonstrații este filmată și proiectată pe un ecran generos, astfel încât să poată fi urmărită cu atenție și în detaliu de către fiecare participant la Masterclass.

Număr de participanți: 30-60 persoane.

Locație: Masterclass-ul poate fi organizat atât în București, cât și în cele mai mari orașe din țară.

Taxa Masterclass: 1300 lei.
Plata taxei poate fi efectuata atat online, cat si prin transfer bancar sau depunere directa a sumei in contul nostru, la ghiseul oricarei sucursale Banca Transilvania.