Sari la conținut

iBrows School
Înveți să faci sprâncene unice pentru femei unice

iBrows School este un proiect educațional inovator, singular și unic în arealul frumuseții profesionale din România, menit să răspundă atât nevoii acute de informație specializată, cât și de instruire într-un domeniu care grație eforturilor și implicării lui Darius Stanese, s-a transformat într-o artă de sine statoare: pensatul clasic cu penseta.

De-a lungul celor peste 15 ani de carieră, Darius Stanese a studiat în amănunt toate elementele care joacă un rol important în ecuația sprâncenelor naturale frumoase și sănătoase, de la particularitățile tehnicii de pensat clasic, și până la modalitățile prin care poate fi stimulată creșterea firelor de par. Rezultatul: un serviciu de pensat profesional de cinci stele, care nu are în prezent corespondent pe piață din România, și un capital valoros de cunoștințe, pe care Darius l-a concentrat într-o serie de seminarii și cursuri de pregătire, formare sau perfecționare a profesioniștilor în domeniu.

iBrows School duce artă pensatului clasic cu penseta înspre știință. Și chiar așa este. Darius Stanese nu este doar designer de sprâncene și fondatorul primului și singurului studio dedicat exclusiv pensatului profesional clasic, cu penseta, din România, e genul de om pentru care meseria este o vocație și pentru care fiecare amănunt care o alcătuiește este de o importantă vitală. În perioada în care Darius a urmat primele cursuri de cosmetică la București, modulul de pensat includea doar câteva rânduri, și acelea informații generale, lipsite de date concrete sau de indicații precise referitoare la modalitatea de lucru. Dornic de a află mai mult, de a documenta cu grijă și cu meticulozitate metodele și tehnicile de pensat clasic cu penseta, Darius și-a asumat rolul de formator a viitoarelor generații de specialiști în artă pensatului, și a decis că va completă toate lipsurile la nivel informațional de care s-a lovit și el la începutul carierei, contribuind astfel în mod real la conturarea unei profesii cu o identitate puternică.

Seminariile și cursurile iBrows School reunesc practic tot ceea ce ar fi trebuit să se găsească în manualele de cosmetică, și nu a fost sistematizat și organizat niciodată până acum. Pe de o parte este latura teoretică, explicată până în cel mai mic detaliu, cu date concrete, matematice și științifice, iar pe de altă parte este practică asistată și secretele meseriei care își găsesc aplicabilitatea în situații reale. Este un proces atent-gândit, pe etape, și bazat pe lucruri testate, fundamentate și dovedite. Pensatul clasic cu penseta este o artă în sine, iar iBrows School oferă pașaportul pentru excelență oricărui profesionist care își dorește să evolueze, să își dezvolte viziunea, nu doar tehnică de lucru, și să înțeleagă tot raționamentul din spate.

Testimoniale

“Cursul lui Darius mi-a schimbat total percepția asupra pensatului. Am înțeles că un fir smuls greșit poate strica totul, iar pensatul nu trebuie făcut mecanic și pe grabă. Recomand să faceți acest curs pentru a pensa corect, cu o pensetă de calitate, și nu cu ceara sau ața.”

Beatrice Lazăr -Timișoara