Sari la conținut

Termeni și condiții

Data ultimei actualizări: 13.01.2021

Va rugăm să citiți cu atenție informațiile prezentate în acest document.
IBROWS BEAUTY PRODUCTS S.R.L., J40/15264/2020, CUI 43318564 cu sediul in Mun. Bucureşti Sectorul 1, Strada HAGI GHIŢĂ, Nr. 78, (denumita in continuare „Societatea” si sau “iBrows.ro”).
SITE – Domeniul www.ibrows.ro si subdomeniile acestuia. Societatea este detinatoarea tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului. In aceste conditii nimeni nu poate folosi intregul sau parte din continutul site-ului decat in limitele prezentului contract – TERMENI SI CONDITII.
SERVICIU – serviciul de comert electronic in sensul acordarii posibilitatii Clientului sa acceseze si sa comande produsele oferite de catre Societate, in calitate de comerciant, folosind mijloace de comunicatie la distanta, respectiv e-mail si orice mijloc ce poate fi utilizat pentru incheierea acestui contract si care nu necesita prezenta fizica simultana a comerciantului si a Clientului.
CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur Client accesul la Serviciu oferit de catre Societate.
CLIENT – orice persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la Serviciul oferit de catre Societate, ulterior crearii Contului si care a acceptat astfel TERMENII SI CONDITIILE prezentului Site.
UTILIZATOR – orice persoana fizica sau reprezentant al unei persoane juridice de drept public sau privat care acceseaza site-ul cu sau fara intentia de a-si crea Cont sau de a deveni Client.
CONTRACT LA DISTANTA – contractul de furnizare de produse incheiat intre Societate, in calitate de comerciant, si Client in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre Societate, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.
TEHNICA DE COMUNICATIE LA DISTANTA – orice mijloc ce poate fi utilizat pentru incheierea unui contract intre Societate si Client si care nu necesita prezenta fizica simultana a celor doua parti.
NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Societate pentru Clientii care opteaza pentru primirea acestor informatii.
Prin prezentul sunt stabiliti termenii si conditiile de utilizare ai Site-ului/continutului/Serviciului de catre Client, iar folosirea prin accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/Serviciului, implica aderarea Utilizatorului/Clientului la prezentele termene si conditii.
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui Utilizator sau de a modifica continutul Site-ului, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza Site-ul se va considera o tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.
LIMITAREA RESPONSABILITATII
Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate. Societatea depune toate eforturile pentru a minimaliza posibilele erori care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate in continutul Site-ului. Societatea precizeaza ca imaginile produselor au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori. Societatea isi rezerva dreptul sa completeze si/sau sa modifice orice informatie de pe Site. Societatea nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii integrale sau partiale a Site-ului, precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe Site. Totodata, Societatea nu raspunde de continutul si/sau calitatea altor site-uri la care se poate ajunge prin diverse legaturi cu Site-ul Societatii.Pentru respectivele site-uri raspunderea integrala o poarta detinatorii site-urilor in cauza.
Accesand Site-ul, Utilizatorul este responsabil pentru toate operatiunile efectuate de acesta prin accesarea Contului si parolei personale. Societatea nu raspunde pentru greselile intervenite ca urmare a folosirii neglijente a Contului si parolei Utilizatorului.Pentru evitarea oricarui dubiu, Societatea nu raspunde pentru securitatea si confidentialitatea contului si parolei Utilizatorului.
Daca un Client considera ca un continut expediat prin orice mijloc de catre Societatea violeaza drepturile sale sau ale altcuiva de copyright sau orice alte drepturi, acesta trebuie sa contacteze Societatea, astfel incat Societatea sa poata decida in cunostinta de cauza.
Societatea nu garanteaza Clientului acces permanent pe Site sau la Serviciu si nu ii acorda dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul Site-ului, fara acordul prealabil scris al Societatii.
Societatea nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine date privind continutul Site-ului.
Societatea intelege sa nu raspunda in cazul utilizarii site-urilor si/sau al continutului acestuia transmis catre Client prin orice mijloc atunci cand aceasta utilizare a continutului Site-ului poate sau produce pagube de orice natura de partea Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de continut.
Utilizatorii care acceseaza Site-ul pot lasa comentarii cu referire la produsele si/sau Serviciu oferit de catre Societate, care pot fi publicate pe Site dupa o aprobare prealabila a Societatii. Societatea isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe Site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, care incalca drepturile de proprietate intelectuala sau care contine virusi, etc. Daca, in ciuda eforturilor facute, vor fi publicate pe Site asemenea comentarii Societatea nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe Site, conform articolelor din acest document.
Orice fel de informatii transmise de Utilizator catre Societate prin intermediul Site-ului, altele decat cele legate de procesul de cumparare-vanzare a unor produse si informatii cu caracter personal ale Utilizatorului, confera Societatii dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a distribui prin orice mijloc media oriunde aceste informatii.
Site-ul este gazduit de server-ul unei terte firme. Societatea nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe Site indiferent de motivele aparitiei lor, dar nici pentru erorile aparute datorita folosirii de catre Utilizator a anumitor browsere pentru vizitarea Site-ului.
Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice Client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.
CONTACT
Societatea isi publica pe site toate datele corecte de identificare si de contact.
Societatea isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor primite de la consumatori prin mijloacele de comunicare la distanta.
Consumatorul trebuie sa completeze formularul de comanda corect, integral si sa il comunice catre S.ocietate.
Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul primirii mesajului de confirmare de catre Client, referitor la comanda sa.
Utilizarea Site-ului si folosirea informatiilor acestuia, respectiv accesarea acestora sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Societatii se realizeaza prin intermediul e-mail, considerandu-se astfel ca prin acesta modalitate de contactare consimte primirea notificarilor din partea Societatii in modalitate electronica sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
Clientul nu poate efectua comenzi telefonice.
PRODUSE
Societatea va putea publica pe Site informatii despre produse si/sau promotii practicate de catre aceasta sau de catre oricare alt tert cu care are incheiate contracte in acest sens, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
Produsele achizitionate prin intermediul Serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.
Societatea poate refuza la un moment dat onorarea unor comenzi privind produsele sau servicii disponibile pe Site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.
In cazul promotiilor preturile afisate pe Site taiate de o linie semnifica pretul initial pentru vanzare, inainte de a i se aplica discount-ul.
Societatea poate folosi in descrierea produselor si/sau serviciilor si alte produse (ex: accesorii) care sa nu fie incluse in costurile produselor respective.
PLATA PRODUSELOR
Preturile aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in euro (RON) si includ TVA.
Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, Societatea atentioneaza asupra faptului exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale Site-ului sau erori, pretul afisat pe Site poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Societatea va informa Clientul asupra pretului corect.
Produselor achizitionate se vor factura exclusiv in RON.
Plata produselor se poate efectua prin:
– ordin de plata;
– card bancar;
Dovada platii, in cazul platii prin mandat postal si/sau ordin de plata trebuie trimisa catre Societate la adresa de e-mail contact@ibrows.ro
Daca plata se va face online de catre Client, Societatea nu este si nu poate fi tinuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar aferent unor astfel de plati, incluzand dar fara a se limita la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului Clientului, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Raspunderea pentru aceste costuri o poarta numai Clientul.
Daca se plateste in avans, livrarea produsului va avea loc numai dupa creditarea contului Societatii cu pretul produsului solicitat spre achizitionare. Produsele comandate cu plata in avans se vor livra doar dupa achitarea lor integrala. Societatea nu este responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, aplicat de banca emitenta a cardului apartinand Clientului.
In anumite situatii, Societatea isi rezerva dreptul sa solicite plata pretului in avans.
Pretul de achizitie al produselor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.
Societatea nu solicita si nu stocheaza informatii referitoare la cardul Clientului.
Societatea isi rezerva dreptul de a contacta Clientul prin orice mijloace, pentru finalizarea comenzii, in urmatoarele situatii:
– banca emitenta a cardului Clientului nu accepta plata;
– procesatorul de carduri nu valideaza tranzactia prin card bancar din diverse motive;
– pentru confirmarea comenzii, respectiv a disponibilitatii produselor comandate in termen de 48 de ore de la plasarea comenzii.
LIVRAREA PRODUSELOR
Produsele vor fi livrate prin intermediul unor firme de curierat rapid in termen cuprins intre 1 si 30 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii. Societatea poate confirma comenzile inainte de onorarea lor prin contactarea Clientilor.
In situatia in care Clientul nu este gasit la adresa mentionata in comanda transmisa Societatii, Clientul va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.
Factura reprezinta contractul de vanzare a produselor.Receptia produselor presupune acceptul Clientului ca acele produse au ajuns in stare buna. Prin semnarea facturii Clientul isi exprima acordul ca produsele livrate sunt conforme cu comanda sa.
Societatea isi rezerva dreptul de a intarzia sau anula livrari ale produselor comandate in situatia in care comenzile nu pot fi onorate din motive ce nu tin de Societate, si anume: incendii, inundatii, epidemii, greve, acte de terorism, tulburari civile sau orice alte cauze de forta majora, cele enumarate nefiind limitative.
In situatia in care Clientul doreste ridicarea coletului direct din magazin, comanda acestuia ramane rezervata 24 de ore, cu confirmarea in prealabil ca produsul se afla in stocul magazinului. Dupa expirarea celor 24 de ore comanda va fi anulata.
Societatea va onora doar comenzile cu adresa de livrare pe teritoriul Romaniei.
Clientul trebuie sa accepte in prealabil prevederile prezentului documentul pentru a avea acces la Serviciul oferit de catre Societate.
Societatea poate limita partial sau total accesul Clientului la Serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.
Societatea poate denunta unilateral contractul, nemaionorand automat comanda efectuata de catre Client, fara a putea fi obligata la plata de despagubiri, indiferent de natura lor, in urmatoarele cazuri:
– banca emitenta a cardului Clientului nu accepta plata, in cazul in care plata s-a efectuat online;
– procesatorul de carduri nu valideaza tranzactia prin card bancar din diverse motive;
– Clientul nu confirma comanda efectuata pe Site;
– Clientul nu a furnizat date corecte si/sau complete la momentul intocmirii comenzii.
Detaliile de livrare a produselor nu constituie o obligatie contractuala din partea Societatii. Pentru evitarea oricarui dubiu, Societatea nu poate fi obligata la plata de daune-interese, in cazul in care Clientul poate fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma incalcarii detaliilor de livrare.
Societatea poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Clientului, nefiind necesar acordul acestuia.
Societatea include in coletul expediat catre Client toate documentele necesare.
La solicitarea Clientului Societatea il poate informa pe acesta asupra stadiului in care se afla comanda.
Livrarea produselor se va face numai catre persoanele cu capacitate deplina de exercitiu, pe baza unui act de identitate.
In situatia in care produsul nu poate fi livrat, Societatea se obliga sa informeze Clientul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata vor fi rambursate in termen de maxim 30 de zile.
NEWSLETER – ABONARE SI DEZABONARE
Societatea isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newsletter si/sau alerte, cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newsletter si/sau alerte, fara niciun angajament ulterior din partea Societatii sau a vreunei notificari prealabile a acesteia. In ceea ce priveste newsletter-ul trimis catre persoanele care au optat pentru aceasta facilitate, drepturile asupra continutului acestuia apartin Societatii, iar trimiterea acestuia se face in aceleasi conditii cu prevederile documentului de fata.
Newsletter-ul poate fi retrimis de abonati catre terte persoane, pe propria lor raspundere, fara a modifica structura sau continutul mesajelor in cauza. Tertele persoane care primesc de la abonati acest newsletter se considera ca au fost informate de catre abonati de prevederile prezentului document, in acest fel Societatea intelegand sa nu raspunda pentru actiunile abonatilor sai.
Societatea poate restrictiona accesul unui abonat la newsletter daca considera ca abonatul nu respecta prevederile acestui document.

SATISFACTIE GARANTATA 100%

Ne dorim să fiți pe deplin mulțumit atunci când achiziționați produse online, iar dacă nu sunteți încântat de produsele cumparate, respective IBrowsElixir si DermaRoller iBrowsElixir, le puteți returna* și iBrows.ro va va înapoia contravaloarea acestora.
IBrows.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din prezentările de pe site. Rareori acestea pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetul standard, culoarea poate fi diferită, unele specificații pot fi modificate de producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Va stăm oricând la dispoziție pentru eventuale clarificări și soluționări ale sesizărilor dumneavoastră, la adresa de email contact@iBrows.ro.
Pentru returul TOTAL sau PARȚIAL al unei comenzi, trebuie să înregistrați în contul de client, o cerere de returnare. Pentru înregistrarea acestei cereri, puteti trimite un e-mail pe urmatoarea adresa: contact@iBrows.ro cu titlul Returnează produse din comandă. După înregistrarea cererii de retur, primiți din partea unui operator indicațiile necesare (confirmarea acceptării returului conform condițiilor afișate pe site, modalitatea de returnare, adresa pentru retur, notificările cu privire la returul sumei achitate, etc.) pentru efectuarea returului (primiți răspuns la emailul trimis, va rugăm să verificați și folderul spam al emailului dumneavoastră) IBrows.ro va înapoia contravaloarea produselor returnate (prin procedură de creditare pe tranzacţia iniţială) în cel mult 14 zile de la data denunțării în scris a contractului, dar nu înainte de data recepționării bunurilor, suma înapoiată conțînând taxa de transport doar in cazul returului total.
RETUR TOTAL – În cazul în care clientul returnează toată comanda, IBrows.ro va returna contravaloarea produselor comandate și a costului de transport pentru expedierea coletului. Atenție, costul de transport pentru returul produselor către IBrows.ro va fi suportat de clientul care a solicitat returul. Returul produselor IBrowsElixir si/sau DermaRoller iBrowsElixir se face prin orice firmă de curierat preferată de client respectând detaliile menționate în emailul primit după înregistrarea cererii de retur.
RETUR PARȚIAL – În cazul în care clientul returnează parțial și păstrează unul sau mai multe produse IBrowsElixir si/sau DermaRoller iBrowsElixir, IBrows.ro va returna numai contravaloarea produselor pe care clientul dorește să le returneze, fără să returneze taxa de transport pentu expediție. Atenție, și în cazul acesta taxa de transport pentru returnarea produselor este suportată de client. Returul produselor se face prin orice firmă de curierat preferată de client respectând detaliile menționate în emailul primit după înregistrarea cererii de retur.
Va rugăm să ambalați cu grijă produsele IBrowsElixir si/sau DermaRoller iBrowsElixir returnate, iBrows.ro nu va returna contravaloarea produselor în cazul în care acestea sunt deteriorate pe timpul transportului.
Dacă doriți să primiți detalii suplimentare va rugăm să ne contactați la adresa de email contact@iBrows.ro

Dreptul de retragere și exceptările prevazute de lege
Dreptul de returnare se aplică numai produselor IBrowsElixir si/sau DermaRoller iBrowsElixir comandate și plătite prin intermediul site-ului IBrows.ro. Reglementările OUG 34/2014 cu privire la dreptul de retur al consumatorului, nu se adresează persoanelor juridice și persoanelor ce ridică de la sediul sau de la unul din punctele de lucru comenzi.iBrows.ro produsele comandate și achitate.
CONFORM OUG NR.34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR ÎN CADRUL CONTRACTELOR ÎNCHEIATE CU PROFESIONIȘTII
„Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului”.
Ca atare, consumatorul are dreptul ca, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor IBrowsElixir si/sau DermaRoller iBrowsElixir comandate și plătite prin site, să notifice în scris SC IBROWS BEAUTY PRODUCTS SRL înregistrând cererea de retur prin trimiterea unei solicitări prin email la adresa contact@iBrows.ro in care sa informeze asupra deciziei sale de a renunța la produsele comandate, fără obligativitatea invocării unui motiv anume. SC IBROWS BEAUTY PRODUCTS SRL are obligația să returneze în termen de 14 zile calendaristice contravaloarea produselor IBrowsElixir si/sau DermaRoller iBrowsElixir comandate, dacă acestea au fost achitate, dar nu înainte de data recepționării bunurilor.

*Consumatorul nu poate denunța unilateral (nu poate returna), în condițiile art. 16, lit. d), e), f), OUG 34/2014, contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate (de exemplu: iBrowsElixir nu poate fi retunat daca sigiliul holografic de pe ambalaj este rupt sau deteriorat, DermaRoller iBrowsElixir – ul nu poate fi returnat daca ambalajul in care a fost sigilat este rupt sau in general orice alte produse cosmetice desigilate, testate) sau care se pot degrada ori deteriora rapid sau produse care vin în contact cu mucoasele/pielea.
Diminuarea valorii bunurilor returnate conform OUG NR 34/2014 Art. 14, Alin. 3
Consumatorului i se oferă dreptul de a se retrage (dreptul de retur; exceptie facand cazurile de mai sus) în cazul achizițiilor cu livrare la domiciliu sau în pachetomat, tocmai pentru că nu are posibilitatea de a vedea produsele înainte de încheierea contractului, din același motiv i se permite să verifice produsele pe care le-a cumpărat în măsură în care este necesar pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare al acestora.
Astfel, pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare al acestora, consumatorul trebuie să le manipuleze și să le inspecteze la fel cum i s-ar permite într-un magazin fizic. Așadar, în timpul perioadei de retragere de 14 zile, consumatorul trebuia să manipuleze și să inspecteze produsele cu grija necesară.
Consumatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produsului care rezultă din manipularea necorespunzatoare a acestuia, alta decât cea necesară pentru determinarea naturii, calității și funcționarii produselor IBrowsElixir si/sau DermaRoller iBrowsElixir .
Acțiunile care duc la diminuarea valorii produsului returnat sunt următoarele:
ruperea sigiliilor, etichetei holografice și a etichetelor produselor IBrowsElixir si/sau DermaRoller iBrows Elixir
ruperea sau deteriorarea ambalajelor originale ale produselor IBrowsElixir si/sau DermaRoller iBrowsElixir ;
zgârierea, murdărirea, pătarea, impregnarea cu substanțe externe;
desigilarea accesoriilor consumabile ale produsului;
desigilarea produselor si accesorilor de îngrijire personală, IBrowsElixir si/sau DermaRoller iBrowsElixir .
Atunci când la recepționarea returului se constată faptul că produsul prezintă urme de folosință ce pot cauza diminuarea valorii, produsul este trimis furnizorului spre verificare pentru a constata dacă a fost manipulat corespunzător, iar valoarea finală se stabilește în funcție de valoarea pieselor ce trebuie înlocuite și a manoperei de recondiționare sau ca diferența dintre valoarea inițială a produsului nou și valoarea de revânzare a produsului folosit. Diminuarea valorii produsului returnat în funcție de deteriorarea acestuia poate fi făcută până la 90% din valoarea inițială.
Garanția produselor IBrowsElixir si/sau DermaRoller iBrowsElixir

Toate produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantie de conformitate conform legii 449/2003.
Produsele cumparate prin intermediul Site-ului beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte si este garantia oferita de catre furnizorii Societatii. Conditiile de garantie sunt conforme cu normele legale in vigoare. Este absolut necesara pentru solutionarea garantiei prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie dupa factura fiscala. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
Ambalajul produsului iBrowsElixir contine elementele de identificare a produsului, termenul de garanţie, durata medie de utilizare.
In cazul in care un produs pe care l-ati achizionat de la iBrows.ro prezinta defectiuni in timpul garantiei comerciale va rugam sa ne informati despre aceasta situatie la adresa de email contact@iBrows.ro. In urma primirii informarii dumneavoastra un representant ibrows.ro va va contacta pentru a stabili modul de remediere a situatiei reclamate
DISPONIBILITATEA PRODUSELOR
Societatea nu garanteaza disponibilitatea in stoc a niciunui produs afisat pe Site, motiv pentru care Societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa temporara din stoc, epuizarea editiei, etc.).
In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta Clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.
DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Intregul continut al Site-ului, incluzand, dar fara a se limita la imagini, texte, butoane, programe, scripturi si orice alte date, este proprietatea Societatii si este protejat conform Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea fara acordul scris al Societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati, in scris, la adresa de email: contact@ibrows.ro
LITIGII
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta in rezolvarea conflictului revine instantelor judecatoresti din Romania.